+31 20 2440 347 info@parkeagle.com

MetroCount

Verkeerstellingen en adviesbureau
Zie website
Bedrijfsomschrijving

Verkeerskundig onderzoeksbureau MetroCount

Als gerenommeerd producent van verkeerstellers kennen we onze wereldwijd toonaangevende meetsystemen door en door. Met de beste technologie verzamelen de verkeersdataspecialisten van MetroCount geavanceerde statistieken en bieden ze u end-to-end-oplossingen om passerende auto’s, fietsen en voetgangers te monitoren.

 

Benieuwd naar verkeersonderzoek en verkeerstellingen met sensoren?  klik hier

Service & producten

Verkeerstellingen

Sinds het ontwerp en de productie van onze eerste automatische verkeersteller in 1991, hebben we consequent verbeterd en ontwikkeld nieuwe technologieën om de verkeer dataverzameling te optimaliseren. Vandaag bieden wij, naast de teller van eerste keuze in de industrie – de RoadPod® VT, een breed scala aan monitoring oplossingen.

Soorten tellers:

-Mobiele verkeersteller met rubberen slangen. Voor kortlopende verkeersonderzoeken met volledige netwerkdekking.

-Verkeersteller met vier rubberslangen die u in staat stelt gedetailleerde verkeersgegevens te verkrijgen op wegen met meerdere rijstroken.

-Deze teller is met verkeerslichten en spoorovergangen verbonden met rubberen slangen en optische kabels om de weggegevens te synchroniseren met de signalering.

-Permanente verkeersonderzoeken met piëzo-elektrische sensoren. Ideaal voor grote wegen met zwaar verkeer voor een continue stroom gegevens per rijstrook.

-Permanente voertuigteller met inductieve lussen. Model 5810: Classificatie met snelheid en aantallen. Model 5805: Totaal aantallen.

HQ
Kranebittenbaan 12
3045 AW Rotterdam
Contact
Email:nlsales@metrocount.com

Telefoonnummer: 010 268 0184

Benieuwd naar verkeersonderzoek en verkeerstellingen met sensoren?